Nova knjiga!

Dragi naši Rebelovci (ovo smo sada izmislili, očigledno)! Imamo super važnu vijest – Fluffy Rebel novo izdanje, slikovnica pod naslovom Tonko traži pravi ton, ugledala je svjetlo dana.

Junak naše priče Tonko je dječak koji vjeruje u savršen ton. Na savršenom instrumentu. S druge strane, svijet glazbe ispunjen je zabavom, ludorijama, neandretalcima, bakinim papučama i rolama toalet papira. Ispunjen je – nesavršenstvom.

Ako ste mislili da žlica služi samo za jelo, papuče da vam s vremena na vrijeme zagriju noge, a rola toalet papira za, jel’, za što već služi toalet papir – grdo ste se prevarili. Tonko i njegovi tisućama godina udaljeni prijatelji neandertalci odvode vas i vaše dijete na sat glazbenog na kojem se ne koriste poznati instrumenti, a opet, glazba živi u potpunosti.

AUTOR: Domagoj Piplica
ILUSTRATOR
: Ivan Stanišić (Instagram, Behance)
DODATNE INFORMACIJE: 48 str., tvrdi uvez, dimenzije 21×21 cm

Kako kupiti knjigu: Na linku https://www.fluffyrebel.hr/knjige/ nalaze se linkovi na webshopove naših partnera, kao i lokacije knjižara. Knjige su na putu i do novih partnera, nadamo se da se uskoro vidimo u svakom kutku Hrvatske.

Svu zabavu svijeta žele vam Tonko i Fluffy Rebel!

Čujemo se uskoro s puno novih vijesti! 😉

Pratite nas na: