O NAMA

FLUFFY REBEL? ŠTO?

Moje ime je Domagoj Piplica, rođen sam 1987. godine u Splitu, dok je mediteranski turizam još uvijek bio nevin pojam iza koje se krije malo paštete, miris poma i kazeta Olivera, na repeat. Svakodnevno znoj znojim, a žuljeve žuljim radeći kao IT konzultant dok se u slobodno vrijeme bavim košarkom, glazbom i djecom. Obrnutim redoslijedom. Fluffy Rebel osnovao sam 2019. g. s ciljem da svoje misli s ekrana i papira prenesem u priče koje će možda, negdje, nekad, potaknuti neko dijete, roditelja, baku, robota, kornjaču da se nasmije, promišlja, poigra sa svojim idejama (zamisli kornjaču koja se poigrava svojim idejama), a možda ih pokuša i ostvariti.

ZAŠTO FLUFFY REBEL?

Sudski registar dopušta, pa zašto ne? Uz to, Pahuljasti Buntovnik zvuči predugačko. Fluffy Rebel predstavlja neku vrstu zaigrane suprotnosti. Možda je dovoljno da na tome i ostanemo. Ako nađete bolji naziv za tvrtku, javite. Ime tvrtke se neće mijenjati, ali svejedno se možete javiti.

ŠTO ĆE FLUFFY REBEL NUDITI?

Maštu. Ideju. Smijeh.
Kreativnost. U svim oblicima. Bez puno pravila. Ovdje ću napisati tekst "Tekst" samo da dokažem da nema pravila. Evo i ovdje isto. "Tekst".